fbpx
See you in the summer
See you in the summer

Wij zijn Robert en Annette Louwsma, we hebben drie dochters. Toen we de camping in 2002 kochten was de camping nog een koude kazerne met wat grond eromheen. In de volksmond heette het ‘Jachtslot’, maar dat was teveel eer.  Dank de Heer dat, na heel hard werken, het object gaandeweg is omgetoverd tot idyllisch vakantieoord. Het sanitair is vernieuwd, het zwembad gerestaureerd en zo nog heel veel meer. Het is heerlijk om ieder jaar weer vakantiegangers te mogen verwelkomen en te verrassen met alle nieuwe dingen.  Samen met onze crew staan wij voor jullie klaar om er een onvergetelijke en bijzonder ontspannen vakantie van te maken.

CONTACT:

  • Voor reserveren klik hier
  • Voor vragen e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Of klik op de button
Family Flek
Family Flek

Omdat Camping Letni Den staat voor kindvriendelijkheid,  komen er buiten het hoogseizoen ook graag Tsjechische gezinnen naar dit idyllische vakantieoord. Frank Flek en zijn gezin staan dan voor ze klaar. Met de passie om God te willen dienen host de familie Flek de Tsjechische gezinnen met hart en ziel.
Maar ook in het hoogseizoen staat Frank Flek voor jullie klaar om je wegwijs te maken, met praktisch dingen te helpen of gewoon een gezellig een (Engels)praatje te maken.

Camping adres in Tsjechië:
Camping Letni Den
Stare Hobzi 105
378 71 Stare Hobzi

Alvast een goede reis!

Post adres in Nederland:
Jan de Haanstraat 3
8801VE Franeker

De camping is voor seizoen 2022 geopend van: 1 juli t/m 31 augustus

GPS adres

Voor graden notatie geld: Noord: 49.00533 en Oost 15.44043